Web Analytics Made Easy - Statcounter

راما قویدل کارگردان سریال «بی‌نشان» که این روزها نزدیک به نیمی از آن تصویربرداری شده است، درباره این سریال به خبرنگار مهر بیان کرد: من از سوی مرتضی رزاق‌کریمی تهیه‌کننده و سعید وزیری مجری طرح برای حضور در این پروژه دعوت شدم که از دوستان قدیمی من هستند و بیش از بیست سال است که افتخار آشنایی با آن‌ها را دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلمنامه را از همان ابتدا دوست داشتم

وی ادامه داد: زمانی که برای حضور در این پروژه از من دعوت به همکاری کردند، به قول معروف «از دوستان به یک اشارت و از ما به سر دویدن» پیشنهادشان را با عشق پذیرفتم. البته جدا از اینکه تیم تهیه و تولید این فیلم بسیار همراه و دوست‌داشتنی هستند، زمانی که فیلمنامه را خواندم، بسیار دوستش داشتم و به نظرم آمد کار بسیار خوب و حتی درجه یکی است، برای همین مطمئن شدم پیشنهاد خوبی را پذیرفته‌ام.

کارگردان سریال «بی‌نشان» با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۰ صحبت‌های جدی درباره کار آغاز شد، عنوان کرد: آن زمان فیلمنامه هم کاملاً سروسامان گرفته بود و تصمیم گرفتیم کار را آغاز کنیم که در نهایت پیش‌تولید رسمی کار، ابتدای خرداد ماه اتفاق افتاد و سه ماه کامل طول کشید. در این مدت هم‌چنین در جلسات مکرر به اتفاق تهیه‌کننده با فیلمنامه‌نویسان روی متن بحث و تبادل نظر می‌کردیم.

قویدل با بیان اینکه پیش‌تولید طولانی قطعاً به کار کمک می‌کند، تصریح کرد: پیش‌تولید یک سریال مانند خیزی است که برای انجامِ یک پرش برمی‌داریم. در حقیقت هرچه خیز بیشتری برداریم، پرش بلندتر است از سوی دیگر پیش‌تولید هرچه با آرامش‌تر و با طمانینه انجام شود، تولید سریع‌تر و روان‌تر خواهد بود. به ویژه ماجرای متن و فیلم نامه که نقشه راه هرچه دقیق‌تر باشد، تولید آسان‌تر خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه شاید بتوان گفت «بی‌نشان» بهترین کار زندگی‌اش تا به این لحظه است، بیان کرد: حضور تهیه‌کننده و مجریَ طرح و متن این سریال باعث شد با دیگر عوامل پروژه به این نتیجه برسیم که قرار است بهترین اثر خود را تولید کنیم و معتقدم این سریال تا اکنون که نزدیک به ۵۰ درصد راه آن طی شده، دستِ‌کم برای من بهترین کار زندگی‌ام تا بدین لحظه است.

قصه‌ای از مسائل مبتلابه جامعه

کارگردان «بی‌نشان» در پاسخ به این پرسش که این سریال چه تفاوتی با دیگر آثار او دارد، گفت: «بی‌نشان» قصه امروز و از جنس واقعی جامعه است. بسیاری از مسایل که در این اثر مطرح می‌شود دقیقاً مسایل مبتلا به جامعه است حداقل من تا به این لحظه به یاد ندارم کاری انجام داده باشم که به احوال روز و جامعه تا این حد نزدیک باشد و این موضوع جذاب است.

قویدل افزود: «بی‌نشان» موضوع و محتوای بسیار زیبایی دارد و درباره مسایلی صحبت می‌کند که شاید امروزِ روز در حال کمرنگ شدن هستند. شاید امروزِ روز مسایل مفهومی «بی‌نشان» مساله جدی افکار جامعه ما نباشد؛ اما این دقیقاً وظیفه و رسالت یک کار هنری است که تلنگری بزند تا مواردی از جمله شرف، وجدان، خانواده و وظیفه یک فرد نسبت به جامعه‌اش را پیش چشم مخاطب بیاورد. این‌ها جزو مسایل بسیار مهم است اما جای تاسف دارد که آن‌چنان که باید بدان توجه نمی‌شود.

قهرمانی که می‌تواند عافیت طلبی کند اما سختی به جان می خرد

وی درباره قصه «بی‌نشان» مطرح کرد: در این قصه برای یک قهرمان شرایطی پیش می‌آید که می‌تواند در آن شرایط نباشد و عافیت‌طلبی کند اما در ازای وظیفه‌ای که وجدان‌اش برایش ترسیم کرده است، این کار را نمی‌کند و سختی‌ها را به جان می‌خرد.

این کارگردان تلویزیون در بخش دیگر درباره معرفی چهره‌های جدید در سریال اظهار کرد: در کنار چهره‌های جوان چند چهره کاملاً درخشان در این پروژه حضور دارند که امیدوارم همه اعضای گروه که بدون تواضع و فروتنی من کوچکترین‌شان هستم در شرایط خوب و استانداردی که در پروژه برایمان فراهم شده، بدرخشند و عالی‌ترین کار خود را به نمایش بگذارند. مثلاً سعید زارعی یکی از بازیگران این پروژه باوجود آنکه در کارهای زیادی هم بازی کرده ولی تا کنون به جایگاهی که استحقاق آن را دارد، نرسیده است.

وی با اشاره به اینکه ترکیب پیشکسوت و جوان در کنار یکدیگر همیشه جواب می‌دهد، بیان کرد: هر اثری، فضای مناسبی برای معرفی چهره جدید دارد؛ البته پارامترهایی هم لازم است که برای ذائقه مخاطب در نظر گرفته بشود تا حلقه اولیه ارتباط مخاطبان و بدنه اصلی کار برقرار بماند. اما از نظر من با در نظر گرفتن حلقه‌ها رسالتِ هر کاری این هم هست که تعدادی بازیگر جدید را به این حرفه اضافه کند تا نوسازی شود.

کارگردان «بی‌نشان» درباره چالش‌های ساخت این سریال گفت: همانطور که لذت فیلمسازی آنچنان محشر و بی‌نظیر است که نمی‌توانم آن را با کسی شریک شوم، سختی‌ها هم مالِ من است و دوست ندارم درباره‌شان حرف بزنم.

قویدل در پایان گفت: سرعت تولید این سریال قابل اعتناست و تمام اعضای گروه به لحاظ کیفی هر آنچه از عهده‌شان برمی‌آید، به خوبی انجام می‌دهند. امیدوارم مردم «بی‌نشان» را بپسندند و در هنگام پخش سریال از آن لذت ببرند.

کد خبر 5367251 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: راما قویدل سریال ایرانی سریال بی نشان تئاتر ایران فیلم کوتاه هنرمندان تئاتر فیلم سینمایی جشنواره نمایش های آیینی و سنتی کارگردان تئاتر حوزه هنری قاسم سلیمانی علی حاتمی رادیو صبا جشنواره فیلم فجر شبکه نسیم جشنواره آیینی و سنتی داود فتحعلی بیگی پیش تولید بی نشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ارومیه از افزایش ۱۸ درصدی تولید این مجتمع در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: تولید این شرکت فروردین امسال با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به ۱۵ هزار تن رسید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی ارومیه، اکبر اسمعیلی در آیین بزرگداشت روز کار و کارگر و تجلیل از کارگران نمونه این شرکت با اشاره به روند رو به رشد پتروشیمی ارومیه در سال ۱۴۰۲ به‌ویژه در بخش تولید، فروش و درآمد بیان کرد: شرکت پتروشیمی ارومیه پارسال ۱۸ درصد افزایش تولید داشت.  

وی افزود: آمارهای تولید فروردین ۱۴۰۲ نشان می‌دهد روند رو به رشد پتروشیمی ارومیه همچنان حفظ شده است، به‌طوری‌ که فروردین امسال تولید این شرکت با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به ۱۵ هزار تن رسید.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ارومیه با تأکید بر اینکه حرکت عظیم رشد و توسعه پتروشیمی ارومیه آغاز شده است و در ماه‌های آینده، واحد تکمیلی سولفات آمونیوم که در حال احداث است، به بهره‌برداری می‌رسد و تولید این محصول افزایش می‌یابد، گفت: پروژه پلی‌آلومینیوم کلراید نیمه دوم تیر امسال وارد چرخه تولید می‌شود و از اواسط مرداد به تولید محصول می‌رسد.

اسمعیلی با گرامیداشت روز کار و کارگر تصریح کرد: نام‌گذاری شعار سال با محوریت «تولید» از سوی مقام معظم رهبری در یک دهه گذشته نشان از اهمیت تولید در رشد اقتصادی و رفاه اجتماعی دارد.

وی با بیان اینکه راه نجات کشور تولید است، یادآور شد: پتروشیمی ارومیه با بهره‌گیری از نیروی جوان و تجربه پیشکسوتان، افزایشی خیره‌کننده در تولید داشته است و این نشان می‌دهد مجموعه همکاران این شرکت ظرفیت، جدیت و آمادگی لازم را برای ادامه این مسیر دارند.

دیگر خبرها

  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • مهران مدیری مجوز «پدر قهوه» را گرفت؟
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • فیلم| رهبر معظم انقلاب: الگوهای جامعه معلمین باید به‌ عنوان قهرمان معرفی شوند
  • فیلم/ رهبر انقلاب: الگوهای جامعه معلمین باید به‌ عنوان قهرمان معرفی شوند
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟